INFORMATIE

 

Hoi, leuk dat je langskomt in mijn webshop! Heb je vragen, klachten of andere opmerkingen over mijn site en de daarop vermelde artikelen? Wil je persmateriaal aanvragen of artikelen gebruiken voor een stylingproductie? Je kunt me het makkelijkste bereiken op: floortje@langzalzeleven.com

Ik probeer zo snel mogelijk op mailberichten te antwoorden. Echter hou in de avonduren en het weekend rekening met een langere responstijd. Dan heb ik namelijk vrij ;)

Met feestelijke groet,

Floortje Louter
LangZalZeLeven

Correspondentieadres:
Roekstraat 27
8916AK Leeuwarden

Bankgegevens:
IBAN: NL54INGB0004683469 tav LangZalZeLeven te Leeuwarden
BIC: INGBNL2A

BTW nummer: NL003319713B14
Kamer van Koophandel: 78316111


VERZENDKOSTEN NEDERLANDPostNL thuisbezorgd: 6,75 (standaard instelling)
PostNL pakketpunt: 6
DHL Servicepoint: 4,50
Homerr: 3,79
NB Indien je een bestelling plaatst waarvoor pakketpost is berekend en welke toch als brievenbuspakketje/post kan worden verstuurd, zal het verschil in verzendkosten achteraf worden terug gestort op je rekening. Wil je persé niet dat je bestelling als brievenbuspost wordt verzonden, geef dat dan even aan in het opmerkingveld aan het eind van het bestelformulier.
 

GRATIS verzenden
Bij besteding van 50 euro of meer aan producten (verzendkosten niet meegerekend) worden er in NL geen verzendkosten in rekening gebracht.


Levertijd NEDERLAND
Wanneer je op werkdagen besteld wordt je order binnen 24 uur verzonden (dezelfde of volgende werkdag)
Indien je op feestdagen/in het weekend besteld wordt je order de eerstvolgende werkdag verstuurd

*betreft bestellingen die online zijn geplaatst en via Ideal of Paypal betaald. Bij bankoverschrijving geldt bovenstaand schema voor het moment dat de betaling zichtbaar is op onze rekening
 

Speciale wensen, spoed of andersinds
Heb je speciale wensen ten aanzien van het verzenden, neem dan even contact met op via de mail.


Verzendkosten België:
Standaardtarief Pakketpost PostNL:  9,00

Indien uw bestelling minder weegt dan 100 gram én door de brievenbus past, zal het pakje per briefpost worden verstuurd en ontvangt u de teveel betaalde verzendkosten retour.

Leveringscondities:
Wanneer u op werkdagen besteld wordt uw bestelling binnen 36 uur verzonden. Heeft u op vrijdagmiddag/zaterdag/zondag besteld dan wordt uw bestelling op maandag verzonden. Dit betreft bestellingen die online zijn geplaatst en via Bancontact, Mistercash, Sofort of Paypal betaald. Bij bankoverschrijving geldt bovenstaand schema voor het moment dat de betaling zichtbaar is op onze rekening

  • Overkomstduur na verzenden: ca. 1 - 3 werkdagen.
  • Pakketten worden tijdens kantooruren aangeboden. Er vinden 3 afleverpogingen plaats. Wanneer het na 3 x aanbieden niet is gelukt uw pakket over te dragen wordt de zending retour afzender gezonden. Kiest u dus a.u.b. een afleveradres waar de kans op overdracht zo groot mogelijk is (bv. werk, familie of buren als u overdag aan het werk bent)
  • Indien de zending retour komt bij ons kan het pakket alleen opnieuw verzonden worden wanneer u het tarief voor pakketpost opnieuw voldoet. Of u kunt opteren voor restitutie van het aankoopbedrag (=minus de gemaakte kosten voor het verzenden)
  • Uw pakket via PostNL wordt verzonden met een tracktrace code.
  • Handtekening voor ontvangst.
  • Inhoud verzekerd tot 500 euro.

Gratis Verzenden
Bij 75 euro aan aankopen wordt uw bestelling automatisch gratis verzonden.

Zakelijke klanten België:
Heeft u een BTW nummer en wilt u een intracommunautaire aankoop doen? Geeft u dan bij de bestelling uw btw nummer op en kies voor de betaaloptie 'vooraf overmaken'. Als u daarbij het verzoek vermeldt om de btw te verleggen verwijderen wij na het plaatsen van de bestelling de btw en sturen u een nieuwe orderbevestiging/factuur. Om technisch-administratieve redenen kan reeds betaalde btw niet met terugwerkende kracht worden verlegd.


14 dagen retourrecht
Op de artikelen in deze webshop geldt volgens de Wet kopen op afstand het 14 dagen retourrecht. Je aankopen mogen tot maximaal 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd indien verpakking en product in orginele staat zijn en niet beschadigd.
Retourneren van producten is alleen mogelijk indien vooraf gegaan door een schriftelijke opgave (via e-mail). Retournering van producten in opdracht of op bestelling is niet mogelijk.

Retourkosten
De verzendkosten voor het retourneren van aangeschafte producten komen voor rekening van de klant.
Wanneer door een retour het totaalbedrag van de oorspronkelijke order onder het verzendkostenvrije bedrag (<75,- voor NL en <100 voor BE) uitkomt zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht d.m.v. een mindering op het restitutiebedrag

Aansprakelijkheid
De klant is verantwoordelijk voor deugdelijke verpakking van de retourzending. Eveneens is de klant aansprakelijk voor diefstal/verlies van de zending tijdens transport. Indien je dit risico wilt afdekken adviseren wij om de zending aangetekend te versturen.
Indien de retourzending ons beschadigd bereikt worden de kosten hiervoor in mindering gebracht op het te restitueren bedrag. Wij zullen de afzender hier onmiddelijk van op de hoogte stellen.
Indien de retourzending ons niet bereikt en niet aantoonbaar als aangetekend pakket is verstuurd zal geen restitutie plaatsvinden.

Ruilen
Wanneer je artikelen wilt retourneren en andere producten in de plaats wilt ontvangen dient via de website een nieuwe bestelling te worden geplaatst voor de vervangende artikelen. Het is mogelijk om de kosten voor de nieuwe order te verrekenen met het te crediteren bedrag voor teruggestuurde artikelen. Echter verrekening en verzending kan pas dan plaats vinden wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen.

Restricties
Wij gaan er van uit dat artikelen die in tranparante verpakking zitten, zoals bordjes, bekertjes, doilies, cakevormpjes, tafelkleden, servetten, slingers, etagères etc., niet uit verpakking hoeven te worden gehaald om te beoordelen of ze aan de verwachtingen voldoen. Deze dienen in ongeopende verpakking te worden geretourneerd. Opgeblazen (papieren) ballonnen en uitgevouwen pompoms kunnen we helaas niet terug nemen. Alle verpakkingen die wel geopend zijn dienen weer intact met retourartikelen te worden terug gestuurd. Artikelen met opengescheurde verpakking nemen wij niet terug.

Terugbetaling
Terugbetaling van het orderbedrag geschiedt binnen een termijn van maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending.
 

Het retouradres is:
LangZalZeLeven
t.a.v. retouren
Roekstraat 27
88916AK Leeuwarden

Vergeet niet het ordernummer en je naam duidelijk te vermelden op je retourzending


U kunt voor het betalen van aankopen in deze webshop kiezen voor de volgende betaalwijzen:

1) iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Om uw bestelling af te rekenen, kiest u voor de optie iDEAL. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven.

2) PayPal
PayPal is een online betaalservice met wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal. Surf naar www.paypal.com en klik op de knop Aanmelden. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.
Hoe werkt PayPal?

  • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard

3) Overschrijving
In de bevestiging die u na u bestelling ontvangt treft u de betalingsgegevens aan voor een bankoverschrijving. Overschrijvingen dienen binnen 7 dagen overgeboekt te worden o.v.v. het bestelnummer.
Voor buitenlandse betalingen treft u in de orderbevestiging eveneens onze IBAN en BIC code aan.

4) Contant bij Afhalen
Op afspraak is het mogelijk bestellingen af te halen. Indien u contant wilt afrekenen voor uw aankopen verzoek ik u om met gepast geld te betalen. Ik kan namelijk niet garanderen dat er wisselgeld in huis is. In de directe omgeving zijn geen geldautomaten.


Artikel 1. toepasselijkheid
1.1 De algemene voorwaarden gelden voor alle produkten die u op LangZalZeLeven aantreft.
1.2 Van de algemene voorwaarden kan worden afgeweken, dit moet dan door LangZalZeLeven schriftelijk worden vastgelegd.
1.3 Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van LangZalZeLeven

Artikel 2. totstandkoming (en beëindiging) van de overeenkomst
2.1 Een overeenkomst met LangZalZeLeven komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres.
2.2 De klant kan zijn bestelling ontbinden, dit moet binnen 24 uur na plaatsingsdatum, d.m.v. een e-mail te sturen naar info@langzalzeleven.com
2.3 Het product mag tot maximaal zeven dagen na aankoop (= ontvangstdatum) worden geretourneerd, uitgezonderd producten in opdracht of op bestelling (zie verder: Artikel 6. retourneren).

Artikel 3. prijzen, producten, aanbiedingen
3.1 Alle prijzen op LangZalZeLeven zijn in euro`s exclusief verzendkosten.
3.2 Inzake BTW geldt dat op alle vintage producten de marge-regeling van toepassing is.
3.3 Producten (en speciale aanbiedingen) zijn leverbaar (geldig) zolang de voorraad strekt.
3.4 Producten blijven eigendom van LangZalZeLeven tot ontvangst van betaling van datzelfde product.
3.5 Producten in opdracht of op bestelling dienen vooraf betaald te worden.

Artikel 4. betaling
4.1 Bij bestellingen via LangZalZeLeven kan op de volgende wijze worden betaald:
- Contante betaling (afhalen)
- Overschrijving
- iDeal
- PayPal
-Bancontact/MisterCash
-Sofort ebanking
4.2 Verzend- en administratiekosten zijn voor rekening klant, deze bedragen binnen Nederland bij pakketpost standaard: € 4,95 voor brievenbuspost € 3,50
4.3 Voor bestellingen naar het buitenland gelden afwijkende verzendtarieven.
4.4 Betaling van een bestelling d.m.v. overschrijving dient binnen 7 dagen te geschieden. Is de betaling na deze termijn niet bijgeschreven dan is LangZalZeLeven genoodzaakt, zonder schriftelijke kennisgeving, de openstaande bestelling te annuleren. LangZalZeLeven behoudt zich het recht om bij uitblijven van een betaling na de eerste termijn van 7 dagen, bestelde artikelen opnieuw in de verkoop te brengen.

Artikel 5. leveringsvoorwaarden
5.1 Bestellingen worden uitsluitend verzonden nà ontvangst van betaling.
5.2 Bestellingen worden z.s.m. verzonden met een minimum van 4 verzendmomenten per week. Eventuele verzenduitzonderingen i.v.m. vakantie worden duidelijk in het bestelformulier en op de site vermeld.
5.3 Zodra de te leveren producten afgehaald of verzonden zijn gaat het transportrisico over op de klant.
5.4 Bij onjuiste adressering als gevolg van foutief ingevoerde gegevens door de klant dienen de verzendkosten opnieuw te worden voldaan.
5.5 Pakketten met bestemming in België worden overdag aangeboden. Er vinden 3 afleverpogingen plaats. Wanneer het na 3 x aanbieden niet is gelukt uw pakket over te dragen wordt de zending retour afzender gezonden. Er is dus geen afhaalmogelijkheid en klant wordt zelf verantwoordelijk geacht om binnen de 3 afleverpogingen op enig moment aanwezig te zijn om het pakket in ontvangst te nemen danwel bij bestelling een afleveradres op te geven waar kans op succesvolle overdracht groot is.
5.6 Indien de zending retour komt bij ons kan het pakket alleen opnieuw verzonden worden wanneer u het tarief voor pakketpost opnieuw voldoet. Of u kunt opteren voor restitutie van het aankoopbedrag (=minus de gemaakte kosten voor het verzenden)

Artikel 6. retourneren
6.1 Het product mag tot maximaal veertien dagen na aankoop worden geretourneerd indien verpakking en product in orginele staat zijn en niet beschadigd.
6.2 Retournering van producten in opdracht of op bestelling is niet mogelijk.
6.3 Retourneren van producten is alleen mogelijk indien vooraf gegaan door een schriftelijke opgave (via e-mail).
6.4 Verzendkosten voor het retourneren van aangeschafte producten komen volledig voor rekening van klant.
6.5 De klant is verantwoordelijk voor deugdelijke verpakking van de retourzending. Eveneens is de klant aansprakelijk voor diefstal/verlies van de zending tijdens transport
6.6 Terugbetaling van het orderbedrag geschiedt binnen een termijn van maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending en indien geen schade is geconstateerd.
6.7 Indien de retourzending ons beschadigd bereikt worden de kosten hiervoor in mindering gebracht op het te restitueren bedrag.
6.8 Indien de retourzending ons niet bereikt zal geen restitutie plaatsvinden.

Artikel 7. garantie
7.1 Voor de op deze website te koop aangeboden artikelen die in gebruikte (=vintage) staat verkeren is het niet mogelijk om garantie te verlenen.

Artikel 8. aansprakelijkheid
8.1 LangZalZeLeven is niet aansprakelijk voor enige schade aan roerende of onroerende goederen en voor letsel aan of overlijden van personen ten gevolge van gebruik van door LangZalZeLeven geleverde producten.
8.2 Koper is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor naleving en toezien van veilig en verantwoord gebruik van bij LangZalZeLeven aangeschafte producten.
8.3 LangZalZeLeven is nooit verplicht tot betaling van schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van LangZalZeLeven
8.4 Als LangZalZeLeven om welke reden dan ook wel enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product.

Artikel 9. veiligheid
9.1 Tenzij anders vermeld zijn producten niet brandvertragend. Voor toepassing van papieren decoraties/feestversiering in commerciële en privé ruimtes is klant, indien gewenst of vereist, zelf verantwoordelijk voor brandwerend maken van ontvlambare materialen.
9.2 Hang papieren decoraties/feestversiering niet in de buurt van vuur of andere hittebron (bv gloeilampen etc.). Gebruik geen kaarsen of vuurwerk in directe nabijheid van papieren decoraties/feestversiering
9.3 Producten en snoepwaren op deze website verkocht zijn niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
9.4 I.v.m. verstikkingsgevaar mogen ballonnen niet zonder toezicht van volwassenen door (jonge) kinderen worden gebruikt. Gebruik voor opblazen van ballonnen een ballonpomp. Gooi kapotte of geknapte ballonnen direct weg

Artikel 10 privacy verklaring
10.1 Uw Persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of derden worden verstrekt.
Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan de Wet Privacy gegevens.

© 2010 - 2022 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel