Een feestelijke traditie overgewaaid uit Midden-Amerika: piñata's gevuld met confetti, uitdeelcadeautjes en/of snoepgoed. Door op de piñata te slaan of, wanneer deze van touwtjes is voorzien, door aan de touwtjes te trekken wordt de inhoud op verrassende wijze over de feestvarkens uitgestort.

  • piñata Kasteel
    piñata Kasteel

    Gebruiksaanwijzing: Vul de piñata met confetti, uitdeelcadeautjes en/of snoepgoed, hang deze op, bind omstebeurt een blinddoek om bij de gasten van het verjaardagsfeestje en laat ze met een stok proberen tegen de piñata te slaan…

    € 10,00

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel