14 dagen retourrecht
Op de artikelen in deze webshop geldt volgens de Wet kopen op afstand het 14 dagen retourrecht. Je aankopen mogen tot maximaal 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd indien verpakking en product in orginele staat zijn en niet beschadigd.
Retourneren van producten is alleen mogelijk indien vooraf gegaan door een schriftelijke opgave (via e-mail). Retournering van producten in opdracht of op bestelling is niet mogelijk.

Retourkosten
De verzendkosten voor het retourneren van aangeschafte producten komen voor rekening van de klant.
Wanneer door een retour het totaalbedrag van de oorspronkelijke order onder het verzendkostenvrije bedrag (<75,- voor NL en <100 voor BE) uitkomt zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht d.m.v. een mindering op het restitutiebedrag

Aansprakelijkheid
De klant is verantwoordelijk voor deugdelijke verpakking van de retourzending. Eveneens is de klant aansprakelijk voor diefstal/verlies van de zending tijdens transport. Indien je dit risico wilt afdekken adviseren wij om de zending aangetekend te versturen.
Indien de retourzending ons beschadigd bereikt worden de kosten hiervoor in mindering gebracht op het te restitueren bedrag. Wij zullen de afzender hier onmiddelijk van op de hoogte stellen.
Indien de retourzending ons niet bereikt en niet aantoonbaar als aangetekend pakket is verstuurd zal geen restitutie plaatsvinden.

Ruilen
Wanneer je artikelen wilt retourneren en andere producten in de plaats wilt ontvangen dient via de website een nieuwe bestelling te worden geplaatst voor de vervangende artikelen. Het is mogelijk om de kosten voor de nieuwe order te verrekenen met het te crediteren bedrag voor teruggestuurde artikelen. Echter verrekening en verzending kan pas dan plaats vinden wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen.

Restricties
Wij gaan er van uit dat artikelen die in tranparante verpakking zitten, zoals bordjes, bekertjes, doilies, cakevormpjes, tafelkleden, servetten, slingers, etagères etc., niet uit verpakking hoeven te worden gehaald om te beoordelen of ze aan de verwachtingen voldoen. Deze dienen in ongeopende verpakking te worden geretourneerd. Opgeblazen (papieren) ballonnen en uitgevouwen pompoms kunnen we helaas niet terug nemen. Alle verpakkingen die wel geopend zijn dienen weer intact met retourartikelen te worden terug gestuurd. Artikelen met opengescheurde verpakking nemen wij niet terug.

Terugbetaling
Terugbetaling van het orderbedrag geschiedt binnen een termijn van maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending.
 

Het retouradres is:
LangZalZeLeven
t.a.v. retouren
Roekstraat 27
88916AK Leeuwarden

Vergeet niet het ordernummer en je naam duidelijk te vermelden op je retourzending

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel