Hoi, leuk dat je langskomt in mijn webshop! Heb je vragen, klachten of andere opmerkingen over mijn site en de daarop vermelde artikelen? Wil je persmateriaal aanvragen of artikelen gebruiken voor een stylingproductie? Je kunt me het makkelijkste bereiken op: floortje@langzalzeleven.com

Ik probeer zo snel mogelijk op mailberichten te antwoorden. Echter hou in de avonduren en het weekend rekening met een langere responstijd.
Dan heb ik namelijk vrij ;)

Met feestelijke groet,

Floortje Louter

LangZalZeLeven is een onderneming van
VOF De Speelruimte
gevestigd te Wijnaldum
Correspondentieadres:
Roekstraat 27
8916AK Leeuwarden

Bankgegevens:
IBAN: NL54INGB0004683469 tav VOF De Speelruimte, Wijnaldum
BIC: INGBNL2A

BTW nummer: NL8202.80.367.B.01
Kamer van Koophandel: 01142843

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2020 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel