Elegante etagières en kleurige taartplateaus voor een stijlvolle presentatie van elke soort patisserie. Of gebruik eens één van onze mini-foodstalls of -trucks voor het opdienen van je koude of warme hapjes.

 • pre-owned

  Gebakstel Tolve
  Gebakstel Tolve

  Op deze taartschaal en met maar liefst twaalf bijpassende gebaksbordjes zullen jouw zelfgebakken of -uitgekozen lekkernijen prachtig tot hun recht komen. Schaal en bordjes zijn in matte finish uitgevoerd met deels lichtblauw…

  € 35,00
 • pre-owned

  Gebaksset Coffee and Cream
  Gebaksset Coffee and Cream

  Op deze donkerbruine taartschaal en zes bijpassende gebaksbordjes zullen jouw zelfgebakken of -uitgekozen lekkernijen prachtig tot hun recht komen. Schaal en bordjes zijn in matte finish uitgevoerd met licht geelbruin gekleurde…

  € 20,00
 • pre-owned

  Gebakstel Catalunia
  Gebakstel Catalunia

  Op deze donkerbruine taartschaal en acht bijpassende gebaksbordjes zullen jouw zelfgebakken of -uitgekozen lekkernijen prachtig tot hun recht komen. Schaal en bordjes zijn in matte finish uitgevoerd met licht geelbruin gekleurde…

  € 25,00
 • pre-owned

  Gebaksset Dark & Pure
  Gebaksset Dark & Pure

  Op deze donkerbruine taartschaal en zeven bijpassende gebaksbordjes zullen jouw zelfgebakken of -uitgekozen lekkernijen prachtig tot hun recht komen. Schaal en bordjes zijn in een matte tint uitgevoerd met cirkels in gelijkmatig…

  € 19,50
 • pre-owned

  Gebakstel Boch Bloesem
  Gebakstel Boch Bloesem

  Op deze glanzende serveerschaal en zes bijpassende gebaksbordjes van Villeroy & Boch zullen jouw zelfgebakken of -uitgekozen lekkernijen prachtig tot hun recht komen.

  Materiaal: geglazuurd aardewerk, gemerkt Villeroy &…

  € 20,00
 • cupcake etagères Beestenboel
  cupcake etagères Beestenboel

  Het wordt pas écht feestelijk taartjes eten met deze supervrolijke en kleurrijk geïllustreerde cupcake standaards. Natuurlijk ook geschikt om andere kleine gebakjes en'/of snacks op te presenteren!

  Inhoud: 8 verschillende…

  € 5,00
 • snack vormpjes Beestenboel
  snack vormpjes Beestenboel

  Om muffins of cupcakes in te bakken, maar ook prima als portieverpakking voor een bakje popcorn, snoepjes of nootjes.

  Inhoud: 24 vormpjes

  € 5,00
 • cupcakevormpjes + prikkers Beestenboel

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel