U kunt voor het betalen van aankopen in deze webshop kiezen voor de volgende betaalwijzen:

1) iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Om uw bestelling af te rekenen, kiest u voor de optie iDEAL. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven.

2) PayPal
PayPal is een online betaalservice met wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal. Surf naar www.paypal.com en klik op de knop Aanmelden. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.
Hoe werkt PayPal?

  • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard

3) Overschrijving
In de bevestiging die u na u bestelling ontvangt treft u de betalingsgegevens aan voor een bankoverschrijving. Overschrijvingen dienen binnen 7 dagen overgeboekt te worden o.v.v. het bestelnummer.
Voor buitenlandse betalingen treft u in de orderbevestiging eveneens onze IBAN en BIC code aan.

4) Contant bij Afhalen
Op afspraak is het mogelijk bestellingen af te halen. Indien u contant wilt afrekenen voor uw aankopen verzoek ik u om met gepast geld te betalen. Ik kan namelijk niet garanderen dat er wisselgeld in huis is. In de directe omgeving zijn geen geldautomaten.

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel