Maak het Verschil

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende

De afgelopen jaren is het steeds meer gaan wringen om mee te doen aan allerhande Black Friday, Valentijn, Halloween en aanverwante commercieel gedreven activiteiten waarbij de nadruk vooral lijkt te liggen op consumeren en economische groei. Dat voelt niet goed. Ik heb daarom besloten: ik Ga voor Groen!

Natuurlijk zal ook ik mijn brood moeten verdienen en blijft daarvoor enige commerciële inslag nodig. Echter het behalen van zo hoog mogelijke omzetten is niet mijn doel, evenmin koester ik de droom om een miljoenenbedrijf te runnen. Ik hou het liever klein en persoonlijk.
Wat voor ondernemer ik ben? Ik zou bij mijn klanten graag een bewustzijn laten ontwaken dat er door het jaar heen diverse feestelijke gebeurtenissen zijn, en dat deze zéker uitbundig gevierd mogen worden, maar vanuit de insteek om dit met meer compassie en zorg voor onze omgeving te doen. Niet voor niets draagt mijn winkel de naam: LANGzalzeleven

Wat houden de veranderingen concreet in?

  • uit laten lopen van het huidige assortiment mileubelastende artikelen (plastic, folie etc.)
  • overstappen op een 'groen' assortiment bestaande uit:

Fairtrade,
Ecologisch Verantwoorde,
Duurzame,
Handgemaakte en
Lokale Producten

  • heldere productinformatie aangaande herkomst en materiaal, zodat je als klant zelf kunt afwegen waar je belang aan hecht
  • recyclen en terugdringen van verpakkingsmateriaal
  • reductie van logistieke bewegingen
  • verzendkosten naar waarde
  • invoeren van kleine volumes voor serviesgoed zodat je exact kunt bestellen wat je nodig hebt
  • bieden van inspiratie en materiaal om zelf feestversiering te maken
  • ruimte voor tips en ideeën...?!?

Ik hoop dat ik mijn bestaande klanten op deze weg kan meenemen en ook anderen weet te bereiken om kritischer te kijken naar wat wordt aangeschaft. Genoeg om een blij gevoel van te krijgen maar niet zoveel dat de balans aan de andere kant van de streep doorslaat.
Fun en feest blijft desalniettemin het uitgangspunt. Het hoeft niet allemaal roomser dan de Paus te zijn, maar ik selecteer mijn artikelen wel met een bewust karakter*. Tenslotte begint een betere wereld bij jezelf en zo kunnen we misschien samen een klein verschil maken. Doe je mee?


*de overgang naar Fairtrade en Eco producten gaat stapsgewijs. Op dit moment zijn er nog diverse minder milieuvriendelijke artikelen in de webshop verkrijgbaar. Bij de inkoop in het verleden heb ik wel al vaak geselecteerd op materiaal als: papier, katoen, jute etc. Het volgende criterium zal zijn dat papier zoveel mogelijk afkomstig is uit FSC bronnen, katoen biologisch, en dat er zo mogelijk geen milieubelastende inkten en kleurstoffen zijn gebruikt.

 

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel