Japanse Papieren Ballonnen: impressie

Vorige Artikel 3 van 3

Gebruiksaanwijzing:
Vouw de ballon voorzichtig uit en blaas lucht door het gaatje met de zilverkleurige opening. De ballon zal vanzelf uitvouwen. Wanneer deze na verloop van tijd vorm verliest kun je gewoon weer wat extra lucht inblazen om hem weer mooi rond te krijgen.
Je kunt de ballon na afloop weer voorzichtig opvouwen waardoor deze meermaals te gebruiken is.

Ophangtips:
Je kunt de japanse ballonnen ophangen met behulp van kerstboomhaakjes. Of je kunt voorzichtig met naald en draad een draadje rijgen aan de bovenzijde. Een andere methode om de ballon op te hangen (alleen voor ballonnen met vulopening aan de bovenzijde) is door een luciferstokje te knakken, bevestig daaraan een draadje en breng het stokje voorzichtig door de opening zodat de ballon op het houtje zal blijven hangen als je hem aan het draadje ophangt.

Wanneer je nylondraad gebruikt voor het ophangen lijken ze helemaal te zweven. Voor bevestiging van de draadjes aan vlakke plafonds verkopen we zelfklevende ophangoogjes.

HEY!

Bij LangZalZeLeven ben je aan het juiste adres voor stijlvolle feestversiering. Ik verkoop slingers, waaiers, honeycombs, ballonnen, bordjes, rietjes en nog veel meer. Veelal papieren producten die mooi zijn vormgegeven en ook nog eens van uitstekende kwaliteit!

Wil jij jouw verjaardag, bruiloft, babyshower, jubileum of kinderfeestje met een gerust hart beginnen door te kiezen voor smaakvolle, onderscheidende en liefst ook verantwoorde producten? Zoek niet verder! Ik speur het wereldwijde web af naar artikelen met een verhaal en doe inspiratie op bij binnen- en buitenlandse leveranciers om pareltjes op het gebied van feestdecoratie te vinden.

Mijn shop staat dus garant voor een origineel en door mij persoonlijk geselecteerd aanbod. Je treft hierdoor volop producten die net een beetje anders zijn en daardoor juist bijzonder, en dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor die ene speciale dag. Iets wat zo mooi is dat je het elke dag wel wilt gebruiken.

Veel winkelplezier en laat het feest maar beginnen!

© 2010 - 2021 LangZalZeLeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel